The little girl from Zhujiajio

The little girl from Zhujiajio

tisdag 27 maj 2014

Oj, vilka dagar det varit!

Vilka dagar det varit på sistone. I söndags tog vi beslutet att inte gå vidare med katalogen ( pga flera otrevliga omständigheter/situationer). Skickar på måndag morgon ett brev till alla föräldrar och förklarar situationen. Naturligtvis blir dom upprörda, men lyckligtvis inte på oss. Istället kallar dom till möte och bjuder in oss till det där mötet. Vi möts av representanter, från alla avdelningar, som bara helt spontant börjar applådera. Vi överös av lovord och alla bedyrar att 99% av  föräldrarna är nöjda med våra fotografier och att det jättegärna vill att vi ska avsluta projektet. Ett helt annat tonläge än det förskolan gett sken av. Vi kommer överens om ( tillsammans med föräldrar och ägare av förskolan) att alla föräldrarna måste skriva på ett godkännande att vi får publicera kort på deras barn i katalogen och vips så var vi tillbaka i buissness. Så igår skulle vi då äntligen genomföra den sista fotosessionen, för barn som missat tidigare tillfällen och för barn vars föräldrar inte var nöjda - Det kom fem barn! -  Det känns så otroligt kul att kunna få avsluta det här jobbet på ett bra sätt och det bästa av allt är att föräldrarna har krävt av förskolan att vi ska få göra katalogen nästa år också. Det är ett gott betyg!

Tyvärr fick jag överge Karina mitt under fotograferingen igår, då dom ringde från skolan. Sara hade skadat foten så illa, under en tävlingsgren, att skolsköterskan befarade det värsta  - en bruten fot! Hon hade nämligen en fruktansvärd smärta och kunde inte alls stödja foten. Tack och lov kunde jag låna Karinas chaufför och kom snabbt till skolan. Vi åkte direkt till sjukhuset och blev fort omhändertagna. En röntgen genomfördes grundligt och inget brutet kunde ses på röntgenbilderna........ En lättnads suck hördes från både mig och Sara......... Vi hade ju sett framför oss en sommar med gipsad fot. Inget kul alls! Nu måste hon gå på kryckor tills all smärta är borta, vilket borde ge sig de närmaste dagarna..


Eftersom det varit en del kort på Ebba och Axel på sistone, tänkte att Sara kan få vara med på ett kort. Dock inget kort med en skadad fot :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar