The little girl from Zhujiajio

The little girl from Zhujiajio

onsdag 11 juni 2014

I år känns det som semester - Vi ses om 3 dagar, Sverige!

I år kommer det faktiskt kännas som jag har semester, när jag kommer hem till Sverige. Det är en härlig känsla! Jag har nämligen fått flera uppdrag den här våren och på sistone känns det som jag jobbat en hel del. Förra helgen t ex hade jag  ett studiojobb, ett kalas och en familjefotografering utomhus. Dessutom har jag och Karina försökt färdigställa alla beställningar vi fått från skolkatalog jobbet. Ovanpå det så har jag jobbat i svenskaskolan varje onsdageftermiddag. Det känns underbart skönt att känna sig lite nyttig. Det här typiska "expatlivet" ( om man nu kan kalla det typiskt?), som att gå på luncher och shoppa, det har jag tröttnat på för längesen. Nej , jag behöver något meningsfullt att sysselsätta mig med för att må bra här.......... Och jag kan i ärlighetens namn säga att jag faktiskt mått bra på sistone. Det är helt okej att bo här, så länge man har en meningsfull sysselsättning.


Om två dagar bär det av till Sverige, men bara för mig och Axel. Patrik och tjejerna får vänta 2 veckor till. Det ska bli så skönt att få sätta ner fötterna på svensk mark igen. Har så många roliga händelser att se fram emot. Närmast väntar midsommarfirande med Annkin, Karl, Karin och Fredrik.
Axel ska få besök av sin bästa kompis Karsten, som flyttade ifrån Shanghai förra året. Det är ett år sen som de såg varandra sist och nu ska han komma och bo hos oss i några dagar. Jag tror båda killarna längtar lika mycket. Karsten har flugit alldeles själv från Chicago, där han bor, för att besöka, oss, farmor och farfar och vänner i Stockholm. Modig kille tycker jag!


Med hjälp av Axels kompis, lyckades jag ta lite studiofoton på min son härom dagen. Kompisen flyttar hem till Belgien nu i sommar och då ville killarna ha lite kompis foton som minne, till min stora glädje. Visst är dom söta? Väskorna i fotografierna, har jag fått lånat av Karina. Dom kan man hitta på antikmarknaden här i Shanghai. Sådana ska jag köpa med mig hem till Sverige, när vi flyttar tillbaka.
Nej, dags att avsluta, för nu väntar gymmet på mig. Beach 2014, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar