The little girl from Zhujiajio

The little girl from Zhujiajio

måndag 28 oktober 2013

Shopping

I fredags, kom min bror med familj. Fantastiskt kul att ha dom här. Vi har redan hunnit med mycket.
 I helgen blev det en hel del shopping.  Tog som vanligt mina gäster till min lilla "väsktjej" på fakemarknaden på Nanjing Lu. Hon blir alltid lika glad när jag kommer.vilket kanske inte är så konstigt nu när man är storkund hos henne. Vet inte om vi får ett extremt bra pris hos henne, men jag vill tro att hon inte blåser oss i alla fall.  Det bästa med att gå till samma ställe är att man får titta i lugn och ro, utan en massa tjat. Nu känner jag till och med att vi har någon slags relation, för hon visade glatt och stolt upp sin nya frisyr för mig, när vi var där i lördags. Hur som helst är det riktigt trevligt att handla där och det är svårt att säga om fakemarkander generellt. Efter shoppingen  åkte vi till " kapsylöppnaren", för lite storslagen utsikt. Tyvärr var det lite för mycket soldis för att dom skulle kunna se större delar av staden - men det verkade som om de uppskattade det ändå.
Dagen avslutades med middag på "Lost Heaven", vilket föll bror och svägerska i smaken. Man är aldrig missnöjd med maten där. Vi åt så det stod härliga till, unnade oss t om en drink innan maten.

I söndags överraskade vi Johanna, som fyllde 18 i september, med att ta med henne på manikyr och pedikyr. Det blev en mysig stund med döttrarna och mammorna. Papporna och Axel stannade kvar på klubbhuset och spelade lite badminton. Efter det hade jag planerat att vi skulle åka till Fabricmarket, men insåg att vi hade alldeles för lite tid för att hinna med det. Det blev istället en sväng till " Pearl City" för lite mer shopping. Efter det var det dags att fixa lite mat, för att sen förbereda för morgondagen, då våra gäster skulle åka till Beijing. Nu är det tisdag och de kommer tillbaka till Shanghai ikväll. Då vet jag att det är minst tre tjejer som ser fram emot att Sofia ska få följa med till skolan imorgon. Patrik måste ju tyvärr jobba, men vi andra ska åka till någon av alla vattenstäder som ligger runt Shanghai.
 


 
 
 



 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar