The little girl from Zhujiajio

The little girl from Zhujiajio

tisdag 23 december 2014

God Jul från Vietnam

Dan före doppar dagen och vi är iVietnam - närmare bestämt Phan Thiet på Vietnams östkust. Efter 2 flyg och fyra timmar i buss kom vi fram i lördagsnatt.

Jag hade inga direkta förväntningar av resemålet, eftersom det var så länge sen vi bokade den. Förra året var vi i Phuket (närmare bestämt Bangtao Beach, vilket vi blev väldigt förtjusta i), som är ett etablerat resmål, sen många år tillbaka. Phan Thiet känns inte lika exploaterat och Vietnam som land känns inte lika utvecklat som Thailand. Vägarna är riktigt risiga på sina håll. Lokalbefolkningen verkar inte lika vana med turister och känns ibland lite förvirrade, men det är också charmen.  - dom upplevs som genuint trevliga och vänliga mot oss. Allt är lite lugnare än Phuket, förutom havet.Här blåser det nämligen en hel del och stora vågor slås in mot stranden. Men tur är det att det blåser, för i solen är det riktigt varmt.
I Phan Thiet bor vi på 2 olika hotell under 12 nätter. Mest för att få lite omväxling. Det hotellet vi bor på nu heter Romana Resort och här kommer lite bilder från det.






















Till sist vill vi önska er alla en riktigt god jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar